Aquesta pàgina web utilitza cookies i tecnologies similars, pròpies i de tercers, per millorar la seva visita adaptant la navegació a les seves preferències. Al seguir navegant accepta la nostra política de cookies.

FORTULUZ

LA LLUM FÀCIL: CANVIA GRATIS, FÀCIL I RÀPID

 

Electricitat per a tothom 100% online

Canvia gratis en 3 passes. Calcula el teu estalvi a la nostra calculadora online i comença a estalviar al millor preu. Sense permanència. Omple el formulari i ens encarreguem de totes les gestions.

Electricitat de confiança

Som consumidors d'energia com tu, estem de la teva part per ajudar-te a estalviar i entendre la factura de llum. Si necessites qualsevol informació contacta al telèfon +34 930 181 000 i correu electrònic: info@fortuluz.es

Comercialitzadora de llum lliure

Som la comercialitzadora de llum del mercat lliure que ha revolucionat el mercat energètic ajudant a estalviar amb el millor preu d'electricitat a llars i negocis. Paga el millor preu de llum amb tot inclòs, sense comissions i sense permanència.

Un servei únic en el mercat, ara a les teves mans.
Calcula ara el teu estalvi en llum!

Consells per estalviar energia

Hi ha moltes maneres per reduir el consum d'energia. Els nostres consells ens hi ensenyaran quins aparells tenen major potencial d'estalvi i que senzill és estalviar.

...seguir llegint